lauantai 26. lokakuuta 2013

The whole world sitting on a ticking bomb

Hektinen viikko. paljon tekemistä. vähän unta.

Vaikka vajaa viikko olikin, kun koulu vasta tiistaina alko, niin silti tuntu ettei tää viikko millään meinaa loppua. Lomalta palattua opettajat lato kauheen määrän läksyjä ja muita kurssin suorituksen kannalta tärkeitä tehtäviä nenän eteen, eikä sitä vapaa-aikaa kauheesti ole jääny.
   Eilen, perjantaina, kuitenkin läksyt sai odottaa kun mentiin poikakaverin kanssa leffaan. Käytiin siis kattomassa Bad grandpa. Nohh... oli ihan hauska ja näin mutta ei se ihan odotuksia vastannut. Traileri oli liian paljastava ja kaikki hauskimmat kohdat oli laitettu siihen. Mutta muuten oli kyllä kivaa.

Lavastuskurssin ope anto myös tehtäväks kuvata värikkäiden ilmapallojen lentoa metsässä.. Ajatuksena tosi kiva mutta käytännössä ei niin mahdollinen. Koulusta pääsin neljän jälkeen ja kotona olin viiden jälkeen. Sitten vaan täyttämään ilmapalloja ja kamera mukaan ja metsään. Oli kiva kun pojukaveri lähti avuksi. Lopputulokena oli pimeitä, lyhyitä, epätarkkoja videoita, joten ei ihan onnistunut mutta ainakin yritettiin! :D

Tänään nukuin pitkään tein vähän läksyjä ja sit tein serkulle synttärikortin ja sain cocopan toimiin mun puhelimessa!


Angry Birds- kortti :D







Joo viel on vähän muokattavaa noissa apeissa mut hiljalleen :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti