keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Syyyslomaaa

Vajaan viikon tauko koulusta alko eilen wuhu!

Eli eilen joksus neljän jälkeen vapauduin koulusta jaksotodistuksen kera. Kerrankin hymyilin kun sain todistuksen käteeni! Lukio, yläasteeseen verrattuna, alkoi vähän huonosti. Ajattelin panostaa oikein kunnolla nyt kakkosella ja tulokset näkyi heti ensimmäisessä jaksotodistuksessa!! No äikkä nyt 8, ussa 9 ja iloisena yllättäjänä enkku 9! Sitten terveystieto 10 ja grafiikka ja valokuvauskurssi molemmat 10.

Huomenna (ja vähän tänäänkin jo oli) tulee kauhee paniikki päällä mitä otan laivalle mukaan ja etten unohda mitään ylitärkeetä. On se kumma kuinka yhdeksi yöksi ei meinaa yksi kassi millään riittää.
Huominen aamu meneekin pakkaillessa, kynsiä hiuksia ja meikkiä laittaessa ja kiittely(?) korttia väsätessä. Mutta ootan reissulta kyl paljon koska jee pääsee rentoutuun poikakaverin kanssa ja saan vähän irtiottoo arjesta ja järkyttävästä läksymäärästä, minkä opettajat ystävällisesti syyslomalle määräsi.
Koululta edelleen lainassa olevaa järkkäriä en todennäköisesti ota mukaan laivalle, koska mun tuurilla hukkaan, rikon, kastelen tai tiputan sen mereen. Eli turvaudun siis kännykän kameraan.






Kuvista tuli jotenkin kovin taiteellisen surumielisiä, mutta otinkin ne eilen illalla superväsyneenä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti