lauantai 2. marraskuuta 2013

My head's underwater but I'm breathing fine


Taas oli viikolla kauheesti tekemistä ja kauhee stressi kaikesta ja pari känkkäränkkä-päivääkin mahtu joukkoon. Tekemistä on vaikka kuinka paljon mutta silti en ymmärrä että miks en saa otettua itteeni niskasta kiinni ja oikeesti ruveta tekeen niitä lukuisia rästissä olevia tehtäviä. Oon kyllä periaatteessa aikatauluttanu kaikki hommat, mutta sit aattelen et nääh ei oo nii tärkeetä tai et voin tehä ne myöhemmin. Typerää.

Tiistai oli oikein känkkäränkkä päivä. Aamulla väsytti, oli myös kovin kylmä, ärsytti että piti olla koulussa 8-16.15, pää tyhjeni kuvistunnilla, elävän mallin kurssilla turhautti, tyhmänä valitin vaan kaikesta tästä poikakaverille, inhosin mun toista silmää, välinpitämättömyys ruotsin sanakoetta kohtaan ja vanhojen mekko tulee vasta marraskuun aikana.
Kiukuttelu ei ees loppunu siihen vaan jatku myös keskiviikkona kun herätyskello ei toiminu, heräsin liian myöhään enkä kerenny bussiin. Ja taas kiukuttelin poikakaverille ihan turhasta.

Mutta oli tällä viikolla myös kivoja hetkiä ja päiviä. Eilen perjantaina oli koulussa halloween jutskia ja oli kiva ettiä koulusta suklaata :3 Olin monella hissan tunnilla aktiivisena. Torstaina onnistuin elävänmallin kurssilla saamaan paperille jotain. Tykkäsin taas mun silmästä. Maanantaina oli kivat vaatteet. Kaks kymppiä enkun sanakokeista. Mulle tilattu koru tuli. Ja tietty se kun poitsukaveri on jaksanu piristää vaikka oonki kiukutellu.



Serkun 4v synttäreillä. Ei kaveri pysyny paikallaan nii siks kaikki kuvat heilahtaneita :D












"How many times do I have to tell you
Even when you're crying you're beautiful too
The world is beating you down, I'm around through every mood
You're my downfall, you're my muse
My worst distraction, my rhythm and blues"





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti