maanantai 23. syyskuuta 2013

Title.

Tänään on koeviikkoa edeltävä maanantai ja kaikki mikä voi mennä pieleen, niin suurinpiirtein meni pieleen.
Hrätyskellollani on joku ongelma aina kahdeksan aamuina soida sekuntia kauemmin, eli en herännyt kelloon. Kun sitten lopulta pääsin ylös sängystä, iski migreeni. Aika oli muutenkin kortilla ja puolisokeana meikkaaminen ei nopeuttanut aamutoimia. Kun koululta lainaa kameran, se pitää palauttaa heti maanantaina ensimmäiselle tunnille, että muut ryhmät pääsee niitä käyttämään. Noh pakkasin kameralaukun valmiiksi ja näin ja bussissa huomaan ettei se laukku ole mukana. Laukun lisäksi sinä ainoana päivänä kun sateenvarjoa ei ole mukana nii tietysti sataa.
  Olin myös unohtanut enkun kirjat kaappiin viikonlopuksi, joten yritin niitä grafiikan tunnilla tehdä. Järkyttävän päänsäryn ja muutaman särkylääkkeen jälkeen alkoi taas elämä hymyillä ja sain tehtyä ensimmäisen koevedoksen laatastani. Ja onnekseni se onnistui. Kolmas kerta toden sanoo. 
 



 Englannin tunnilla päästiin loistamaan, kun "joukkueeni" oli ryhmävisojen voittaja. Hyvä me!! 
Valokuvauskurssilla uppouduin 75 minuutiksi weheartit maailmaan katsellen kuvia kisuista ja ruuasta:3



Äikän tunti kului madellen ja luonnostelun parissa, mutta vapaus koitti lopulta. Nyt pitäis vielä alottaa uskonnon kokeisiin lukeminen, joka tässä väsymyksen tilassa saattaa olla mahdotonta, mutta pakko se on.


Mulla siis on myös weheartit tili(?) vai miksikä sitä kutsutaan Ne jotka myös käyttävät kso sivustoa niin voi käydä painamassa seuraa nappia ;))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti