sunnuntai 22. syyskuuta 2013

I was warm in the hope of your eyes

Normaalia päivää. Eilen siis uuden blogin luomisen jälkeen aloin touhuileen mun normi päivä -juttuja.
Tarkoituksena oli lähtee lyhyelle lenkille että jäis vähän enemmän aikaa lukee kokeisiin... Noh lenkkeilin ajatuksissani sit vähä yli 7 km ennen ku kotiin pääsin.


Lenkin jälkeen suihkuun ja sit "ahertaan" uskonnon pariin. Luin 2 kappaletta ja sit aloin tekeen kaikkee muuta, vaihteeks.



Mulla on koulussa meneillään valokuvauskurssi, jonka viimeset tunnit on ens viikolla. Ylemmässä kuvassa on tehtävänannot ja 3, 4 ja 6 on vielä tekemättä. Pitäis jotenkin tän päivän aikana saada noi tehtyä. Aurinko ei paista joten varjokuvaa voi olla hieman hankala toteuttaa, ja noihin kahteen muuhun tehtävään en vaan löydä inspiraatiota.
Sitten illemmalla vietettiin tuon pojukaverin kanssa laatuaikaa yökyläilyn muodossa meillä :)










Oon nyt viikonloppuisin adoptoinu koulusta ittelleni kameran, koska jotenkin omani onnistuin rikkomaan. Nyt oli lainassa Nikon D300s ja siinä oli 50mm objektiivi ja sit viel joku toinen objektiivi jota nyt en muista, niin mukana. Ja tällä kameralla yritän siis toteuttaa näitä valokuvauskurssin tehtäviä. Tänään illalla ois ainakin tarkoitus, jos taivas ei ole pilvessä, niin yrittää kuvata kuuta.


Jos on jotain ideoita tohon viimeseen kuvaustehtävään niin otan mielelläni niitä vastaan.
Ja viime blogissani en saanut kauheasti haasteita toteutettua. joten niitäkin voisin tehdä, jos vain joku heittää haasteita ilmoille.

P.s. Blogin ulkoasu on vielä raakile, yritän, kun aikaa on, sitä parannella. :)


1 kommentti: